dijous, 15 de març del 2012

Escalfant motors per al proper dia 21, Dia Mundial de la Poesia!

Des de la biblioteca del nostre institut ja ens estem preparant per celebrar com cal el Dia Mundial de la Poesia. Per fer-ho hem decidit que diferents professors i alumnes del centre llegeixin, en les diferents llengües a les que s'ha traduït,  el poema de Narcís Comadira, Quatre mots, escollit especialment per commemorar aquesta festa. Estigueu atents al bloc perquè durant els propers dies i fins al dia 21 anirem penjant les lectures del poema.
I amb aquesta iniciativa ens hem afegit a les propostes que diferents centres i entitats han fet arribar a la pàgina oficial del Dia Mundial de la Poesia. En aquesta adreça també podreu trobar la nostra proposta: http://diamundialpoesia.wordpress.com/2012/03/13/el-dia-mundial-de-la-poesia-a-les-escoles-i-instituts/
Ja sabeu també que des de la nostra pàgina de facebook us estem demanant que escolliu la persona que llegirà la versió catalana del poema (recordeu que pot ser tant un professor com un alumne, tots estem implicats en la celebració!!!).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada