diumenge, 15 d’abril del 2012

Us recomano una web i un altre concurs!

Us recomano la web Què llegeixes, que té informació sobre llibres molt, molt interessant. A més ara tenen una iniciativa per tal de saber quin va ser el llibre que et va fer lector, aquell que et va agradar tant que vas decidir que valia la pena llegir. Us animo a participar!

http://ploma.quellegeixes.cat/

"Volem construir la Gran biblioteca per als futurs joves lectors. Per això, de demanem que ens recomanis aquell llibre que va despertar el lector que portes dins i que potser desperti als futurs lectors que el llegiran amb emoció renovada. I, a més, pel fet de participar, entraràs en el sorteig d'una tassa literària molt especial!
El que es llegeix amb plaer es recomana amb passió!"

5 comentaris:

  1. Començo i faig la primera recomanació: "Los escarabajos vuelan al atardecer" i "Agnes Cecilia", dos grans novel.les de misteri de la Maria Gripe.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Teresa, no els conec! Serà qüestió de buscar-los!

      Elimina
  2. En el meu cas, el llibre que em va fer lector és "El creuer del Dazzler", de Jack London. I un dels meus llibres preferits és "Orgull i Prejudici", de la Jane Austen. No sé quantes vegades l'he llegit!

    ResponElimina
  3. El llibre que em va incitar a llegir compulsivament i que m'ha marcat molt ha estat els quatre llibres de "Las crónicas de la Torre" de Laura Gallego (como no) i el primer dels quals es diu: "El valle de los lobos", és perfecta per a la gent que li agrada la fantasia i està vagant per els primers cursos de la ESO ;)

    ResponElimina
  4. un dels llibres que mes em va agradar va ser "Un verano tenebroso" de Dan Simmons, es una novela de por mol interesant un la recomano aquelles persones que els hi agradi passar por.

    ResponElimina