dilluns, 14 de novembre del 2011

El gran silenci

Un dels llibres de lectura recomanada a cicles és El gran silenci de Joan Junyent. El mateix autor ens fa aquesta recomanació abans de començar la lectura:
"El Gran Silenci desgrana les anàlisis que es produeixen darrera un accident laboral en una mina, però amb gran mesura tot el que s'hi exposa pot aplicar-se a un accident de trànsit. Com a exercici entretingut, proposem que abans de començar la lectura, t'imaginis un possible accident, de manera que a mesura que avancis en la lectura facis córrer el teu accident imaginari en paral·lel amb la història que llegiràs, buscant-hi les connexions i les coincidències que de ben segur trobaràs."
El nostre alumne Ricard Suñé del cicle d'instal·lacions elèctriques i automàtiques ens fa aquest comentari: "El lllibre explica l'accident que hi ha en una mina i que provoca la mort d'un treballador i les causes per les quals ha tingut lloc. És un llibre que m'ha agradat molt perquè ens ensenya que passa quan hi ha un accident i tot el procés de investigació que es porta a terme a partir de l'accident. També ens ensenya que sempre hem de vigilar perquè no hi hagi cap cosa que pugui produir un accident. Et fa reflexionar molt.
Ricard Suñé

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada