dimecres, 16 de novembre del 2011

Comentari de Andrés Alonso Martín sobre el llibre El gran silenci.

Els companys de cicle ens estan fent arribar comentaris sobre aquest llibre tan fàcil de llegir i al mateix temps tan instructiu. L'alumne Andrés Alonso Martín ens fa la seva valoració:
 
"L’Alex ha d'investigar l’accident laboral que va matar un company de treball i amic seu. Per a la investigació ha de recòrrer a les lliçons d'un professor que va tindre feia uns anys enrere.
Va entrar a la mina hores després de l'accident per fer una valoració per a donar informes al seu cap. Va buscar totes les fitxes de dominó que van fer que es produís tal accident per intentar que en el futur no se'n produïssin, i que les condicions de treball a la mina fossin segures per als treballadors.

Vull afegir que al final del llibre el protagonista es va adonar que no tenia tot el pes aquell cargol, sinó que aquelles rampes tant pronunciades podrien tenir part de culpa, cosa que mai havia passat pel seu cap"

Andrés Alonso Martín

1 comentari:

  1. Enhorabona a l'Andres i a tots els altres alumnes que han fet una aposta per entendre la importància de la prevenció de riscos a la feina!!
    El nostre centre figura com a usuari dels materials del Joan Junyent Dalmases, que pretenen conscienciar i mentalitzar sobre la salut laboral.
    Us passo el link, teniu contes i més material.
    http://www.actuatu.com/index.php/escuelas-el-gran-silencio
    Coro

    ResponElimina