divendres, 3 de febrer del 2012

Treballar en una biblioteca!

Dues alumnes fent formació pràctica a la biblioteca Mestra Maria Antonia!!

Mitjançant convenis de col·laboració amb les empreses, dues alumnes de l’Institut Ramon de la Torre estan fent formació pràctica en centres de treball a la biblioteca de Torredembarra .
La Lola Jiménez, alumna de cicle formatiu de grau mitjà de Gestió administrativa, per tal de completar els seus estudis professionals i poder obtenir la titulació, fa les pràctiques del mòdul d’FCT (formació en centres de treball), i la Marta Correcher, alumna de Batxillerat fa la matèria d’Estada a l’Empresa.
La responsable de la Biblioteca, l’Ana Merino, ens explica aquesta experiència en un programa de ràdio en el qual hi van estar convidades a participar les dues alumnes, juntament amb la Coro luengo, Coordinadora d’FP del centre. Us en posem la falca per tal que la pugueu escoltar.

Animeu-vos realitzar durant els vostres estudis aquesta experiència de fer estades a l’empresa i conèixer el món laboral, i al mateix temps gaudir i aprendre el que les biblioteques poden oferir en aprenentatges, habilitats i vivències!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada