dilluns, 30 de setembre del 2013

LA BIBLIOTECA US DÓNA LA BENVINGUDA AL CURS 2013-2014

El curs 2013-2014 acaba de començar i la biblioteca del Centre ha tornat a obrir les seves portes per a facilitar-vos la lectura i ajudar-vos a superar el curs. A l'igual que el curs passat, en podeu fer ús tots els dies a les hores d'esbarjo (d'11 a 11:30) i de dilluns a dijous de 15:30 a 17:30. Només se us demana silenci i respecte mutu, perquè sense aquestes dues premisses no seríeu mereixedors de gaudir d'un espai comú tan màgic i beneficiós per a tots aquells que en sabeu fer ús amb actitud positiva.
El curs 2012-2013 es va incrementar el fons documental de la nostra biblioteca en 272 nous títols provinents de donacions de l'AMPA a principi de curs, de donacions de professorat i alumnat per Sant Jordi i d'una dotació de 52 novel·les juvenils com a obsequi per haver participat com a jurat en el Premi Protagonista Jove. En total, la biblioteca compta actualment amb un registre de 7775 títols i vosaltres compteu amb la possibilitat de demanar en préstec aquell que més us agradi per llegir amb la condició que no el feu malbé i que el torneu a la biblioteca dins del termini establert. També podeu disposar d'alguns dels llibres de lectura obligatòria de les matèries de Català, Castellà i Anglès, tot i que, malauradament, no hi són tots ni n'hi ha per tothom.
Animeu-vos a venir a llegir o a fer deures en silenci o a fer ús dels ordinadors per fer treballs de classe. Tot plegat està pensat perquè avanceu positivament en el vostre grau de coneixement i com a persones.
Us hi espero!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada