diumenge, 28 d’abril del 2013

Col·laboració dels biblionautes al Sant Jordi 2013

El passat 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, vam organitzar a l'entrada de l'institut una Marató de Lectura Continuada de "Contes i Llegendes del Món" relacionada amb el Projecte "A Plural World", que hem iniciat aquest curs escolar. En aquesta Marató es van llegir contes en català, castellà, anglès, francès, alemany, grec, etc. i va resultar una actitvitat literària multicultural molt engrescadora, en la qual van col·laborar alumnes de tots els cicles i també alguns professors.
Ara bé, els qui també van col·laborar activament al llarg de tota aquesta Marató van ser els biblionautes, és a dir, alumnes voluntaris que van muntar la seva paradeta de punts de llibre seleccionats a la matèria de Visual i Plàstica de 4t d'ESO per tal de representar el Sant Jordi 2013. Aquests punts de llibre els donaven en paquetets de dos a tothom qui fes donació d'un llibre, nou o usat, per a ampliar el fons bibliogràfic de la biblioteca escolar del Centre. Els punts de llibre també es podien aconseguir al preu simbòlic de mig euro cada paquetet de dos.
En total, es van guanyar 27 euros que es destinaran a la compra de nous exemplars de lectura per a la biblioteca, i també 22 llibres en concepte de donacions.
Des de la biblioteca, un sincer agraïment tant als biblionautes, com a l'alumnat de 1rA que va ajudar a fer paquetets de punts de llibre i a folrar premis del concurs literari, com a l'alumnat i professorat que va fer donacions de llibres, com a  tothom qui, d'una o altra manera, va col·laborar amb la biblioteca i amb la diada de Sant Jordi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada