dilluns, 9 de maig del 2016

EL RAMON DE LA TORRE I LA MAFALDA JUNTS... AL SALÓ DEL CÒMIC DE BCN



  Des del Departament d’Ensenyament  vam ser convidats a participar a la IX Jornada  “ EL CÒMIC , UNA EINA PEDAGÒGICA” que té lloc  al Salò del Còmic ,  al recinte firal de Montjuïc  a Barcelona entre el 5 i el 8 de maig.

   Vam anar a presentar el treball interdisciplinari i interdepartamental dut a terme al centre en motiu de la celebració de Sant Jordi el curs 2014-2015 i que tenia com a eix principal la commemoració del 50è aniversari de la creació del còmic de Mafalda.



  Les coordinadores de la biblioteca Dolors Marchán i Àngela Martí conjuntament amb la cap d’estudis Elisabet Dalmau vam explicar les diferents activitats que es van dur a terme les setmanes prèvies i el mateix dia 23. Alguns exemples d’aquest treball interdepartamental que vam explicar són: la creació d’una Mafalda gegant en fullola que es va realitzar des del departament de tecnologia, l’activitat que van realitzar els alumnes d’informàtica en la que havien de retocar una foto seva amb l’estètica del còmic a través del photoshop o també com des del departament de plàstica es van realitzar els punts de llibre de Mafalda. També vam explicar la feina duta a terme en el marc  del Pla Lector amb l’alumnat de 1r d’ESO que va culminar amb una lectura continuada i una representació teatral  d’algunes de les tires de Mafalda , presentades al hall de l’Institut el mateix dia de Sant Jordi.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada