dilluns, 31 de març del 2014

USUARI NÚMERO 2000

El passat divendres dia 28 de març, la nostra biblioteca va comptar amb l'honor de registrar al "Full de registre d'usuaris i usuàries" l'assistent número 2000.
Si el passat curs 2012-2013 vaig voler deixar constància de l'usuari número 1000 en aquest blog de la biblioteca, aquest curs 2013-2014 he volgut esperar a l'usuari número 2000, conscient de la gran afluència d'alumnes que lliurement fan ús de la biblioteca per tal de llegir, acabar deures, entrar al Moodle, practicar amb GeoGebra, fer préstecs de llibres i/o retornar-los, etc.
El títol d'usuari número 2000 li correspon a la Carla Trujillo de 1r B. A ella i a tota la resta d'assistents, la meva enhorabona per la millora que ha experimentat aquest curs l'ambient general de la biblioteca. És també molt important l'ajuda dels biblionautes a les hores d'esbarjo. Ja tothom sap que no s'hi pot menjar ni beure ni utilitzar el mòbil, i que cal comportar-se educadament i respectar el silenci com a màximes prioritats.
Cal no oblidar mai que els valors primordials a desenvolupar a la BIBLIO.TK són: silenci, respecte i treball. Ànims i a seguir aprenent!
La bibliotecària

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada