dilluns, 14 de maig del 2012

Plàstic per ajudar!

Hola a tots! Ja sé que aquest bloc està dedicat a la biblioteca del nostre institut, i per tant, trobeu articles sobre llibres, recomanacions de lectura, concursos de lectura en veu alta, Sant Jordi. Però m'han demanat que també en aquest bloc parlem d'una iniciativa dels nostres alumnes per ajudar a Enrique, un nen de Santa Coloma de Gramanet, que està afectat d'un tipus d'epilèpsia molt estrany.
La Cristina Bosque va conèixer el cas de l'Enrique a través d'uns familiars seus, i amb l'ajuda de la Laira Bravo i la Paula Gallego, i el suport de l'equip directiu i la resta de companys i professors del centre ha organitzat una campanya per recollir taps de plàstic de les ampolles d'aigua, la llet, els detergents... Per cada 200 tones de plàstic la família del Enrique rebrà 200 euros.
La malaltia que pateix aquest nen és molt estranya i li dificulta moltíssim el seu dia a dia. L'esperança de la seva mare és portar-lo a un metge francès, Olivier Dulac, que és expert en la matèria. Però per fer-ho necessita diners, i per això va engegar aquesta campanya de recollida de diners, a la que s'ha sumat el nostre institut.
La Cristina explica que ja portem uns 28 kg de plàstic recollit. Molts de vosaltres segur que ja heu deixat els taps a la capsa que hi ha abans de la sortida. Encara ens queden unes setmanes d'institut i val la pena que els que encara no heu participat en aquesta campanya ho feu i que la resta no ho deixem de fer.
Es tracta d'iniciatives que parteixen de vosaltres, els alumnes, i que nosaltres, els vostres professors ens sentim molt orgullosos de recolzar.
Ànims a Enrique i la seva família.
Us deixo alguns enllaços per saber més sobre l'Enrique i la seva malaltia. Malalties estranyes
                                                                                                             Tapones para luchar contra la epilepsia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada